Thomas Beijer & Nicolas van Poucke – BIJ ANDREAS

Dubbelconcert Thomas Beijer & Nicolas van Poucke – BIJ ANDREAS

Degenen die vorig jaar op 30 november het concert in BIJ ANDREAS hebben bijgewoond, weten ongetwijfeld nog wie Nicolas van Poucke is. Deze jonge pianist speelde die avond een fascinerend recital waar de Naamdag van St. Andreas mee gevierd werd. Dit jaar komt hij terug en om het feest iets extra’s te geven, is zijn vriend en collega Thomas Beijer eveneens uitgenodigd.

Thomas en Nicolas behoren tot de top van een nieuwe generatie jonge pianisten in Nederland. Beiden wonnen vele prijzen en speelden zowel solo als met orkest op  belangrijke podia in binnen- en buitenland. Nicolas is een gedreven musicus die de muziek haarfijn aanvoelt en speelt met dynamiek en emotie. Dirigent Jaap van Zweden noemde hem ooit een extreem talent. Thomas is niet minder gedreven en een veelzijdige en zeer interessante musicus. Niet alleen speelt hij maar tevens componeert en arrangeert hij.

2019-12-09T13:52:32+00:00