Ensemble SeaSession

Circus Charms (7+)
een muzikale familievoorstelling met Frank & René Groothof en Ensemble SeaSession
Twee chaotische broers brengen een ode aan Russisch absurdisme

première: zaterdag 26 september, 16.00 & 19.30 uur, Theater De Krakeling, Amsterdam
tournee t/m 29 december 2020

Welkom in Circus Charms! Revolutionaire Russen, bekvechtende spreekstalmeesters en tegendraadse onzin volgen elkaar in snel tempo op. Twee broers rollen al zingend, spelend en ruziënd door de piste, en een circusorkest speelt vreemde en vrolijke Russische muziek. Acrobatiek, muziek, sketches en film komen samen in een wervelende variétévoorstelling, afgesloten met een spetterende circusfinale!

Circus Charms is een muzikaal spektakel voor de hele familie van de broers Frank en René Groothof, die aan de haal gaan met de krankzinnige verhalen van Ruslands’ grootste absurdistische schrijver Daniil Charms. En geen circus is compleet zonder live muziek! Ensemble SeaSession speelt stevige muziek van revolutionaire Russen uit de jaren ’20.

concept Pauline Post
regie, scenografie, spel en zang René Groothof, Frank Groothof
animatiefilms Sjeng Schupp
decor en kostuums Lynne Leegte
eindregie Aike Dirkzwager

Russische kamermuziek uit de jaren ’20 : Alexander Mosolov, Alexei Deshevov, Arno Babadjanjan, Alexej Zhivotov, Leonid Polovinkin, Mikhail Gnesin
arrangementen Valery Voronov, Pauline Post

 

speellijst

23 sept, 19.00 City of Wesopa, Weesp try-out
26 sept, 16.00 & 19.30 Theater De Krakeling, Amsterdam première
18 okt , 13.30 Muziekgebouw aan t IJ, Amsterdam
23 okt , 19.30 Maaspodium, Rotterdam
25 okt, 15.00 Muziekcentrum Enschede
1 nov, 14.30 Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
22 nov, 14.00 TivoliVredenburg, Utrecht
29 nov, 13.00 & 16.00 CC Amstel, Amsterdam
19 dec, 19.00 & 21.00 Theater De Verbeelding, Purmerend
29 dec, 14.00 & 16.00 Theater de Bussel, Oosterhout

Schoolvoorstellingen in Muziekgebouw aan ’t IJ, Amsterdam, Muziekcentrum Enschede, Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven, en TivoliVredenburg, Utrecht. Kijk op www.seasession.nl voor verdere informatie.

SeaSession
SeaSession is een bevlogen kamermuziekensemble dat muziek uit alle tijden speelt in variabele bezettingen, en samenwerkingen aangaat met toneel, dans en andere vormen van kunst. Het ensemble heeft als doel artistiek hoogwaardig muziektheater te maken en dit laagdrempelig aan te bieden voor publiek van alle leeftijden.

Musici
Ingrid Geerlings fluit | Marijke van Kooten viool | Evert Weidner hobo | Sergei Dovgaliouk hoorn | Anneke Janssen cello | Quirijn van Regteren Altena contrabas | Pepe Garcia slagwerk | Pauline Post piano

 

www.seasession.nl

2020-07-23T14:22:50+02:00