Thomas Beijer & Quirine Viersen

Zondag 28 juni, 15.00 & 16.30 uur
BIJ ANDREAS, Naarden

Ondanks de aanhoudende coronaperikelen wordt er ook BIJ ANDREAS achter de schermen hard gewerkt. De tweede editie van het Naarden International Piano Festival is helaas komen te vervallen, evenals het optreden van het jonge pianotalent Ramon van Engelenhoven. Het goede nieuws is dat pianist Thomas Beijer twee korte concerten zal geven op zondag 28 juni, samen met celliste Quirine Viersen. Vooralsnog gaan de geplande najaarsconcerten in BIJ ANDREAS gewoon door, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Programma
Leoš Janáček (1854-1928) – Pohádka
Felix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847) – Cello Sonata No. 2 in D major, Op. 58

 

Pianist en componist Thomas Beijer wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige musici van zijn generatie. Onlangs trad hij toe tot het selecte gezelschap Meesterpianisten van het Concertgebouw in Amsterdam. Sinds oktober 2019 is Thomas Beijer artistiek leider van de Young Pianist Foundation. Celliste Quirine Viersen is een van de meest vooraanstaande muzikale persoonlijkheden ter wereld. Met haar Italiaanse Guarneri-cello slaagt zij erin het publiek te overtuigen van haar meesterkracht en muzikaliteit. In dit duorecital spelen ze de Cellosonate nr. 2 van Mendelssohn en het sprookjesachtige Pohádka van Janáček.

Er zijn maximaal 30 kaarten per concert beschikbaar.

www.bijandreas.nl

2020-06-18T09:32:39+02:00