Een muzikale familievoorstelling met Frank & René Groothof en Ensemble SeaSession
Twee chaotische broers brengen een ode aan Russisch absurdisme

Tournee september 2020 t/m september 2021

Welkom in Circus Charms! Revolutionaire Russen, bekvechtende spreekstalmeesters en tegendraadse onzin volgen elkaar in snel tempo op. Twee broers rollen al zingend, spelend en ruziënd door de piste, en een circusorkest speelt vreemde en vrolijke Russische muziek. Acrobatiek, muziek, sketches en film komen samen in een wervelende variétévoorstelling, afgesloten met een spetterende circusfinale!

Circus Charms is een muzikaal spektakel voor de hele familie van de broers Frank en René Groothof, die aan de haal gaan met de krankzinnige verhalen van Ruslands’ grootste absurdistische schrijver Daniil Charms. En geen circus is compleet zonder live muziek! Ensemble SeaSession speelt stevige muziek van revolutionaire Russen uit de jaren ’20.

concept Pauline Post
regie, spel en zang René Groothof, Frank Groothof
animatiefilms en spel Sjeng Schupp
decor en kostuums Lynne Leegte
eindregie Aike Dirkzwager

Russische kamermuziek uit de jaren ’20 : Dmitri Sjostakovitsj, Alexander Mosolov, Alexei Deshevov, Arno Babadjanjan, Alexej Zhivotov, Leonid Polovinkin, Mikhail Gnesin
arrangementen Valery Voronov, Pauline Post

Voorstellingsdata zie www.seasession.nl