Nederlandse Viooldag 2021
zondag 24 oktober, 11.00-16.00 uur, Utrechts Conservatorium

Daniel Rowland * Peter Brunt * Wouter Vossen * Shunske Sato * Ragazze Quartet * Jacob Plooij * Jasper le Clercq * Diamanda Dramm * Anthony Fiumara * Joey Roukens * Martijn Padding * Ilona Sie Dhian Ho * Morris Kliphuis * Domstad Jong Strijkorkest * Viotta Voorbereidend Ensemble * Laureaten Nederlands Vioolconcours 2020 *

Als opmaat van het Nederlands Vioolconcours en Festival 2022 vindt ook dit jaar de Nederlandse Viooldag plaats. Op zondag 24 oktober van 11.00 tot 16.00 uur staat de viool centraal in het Utrechts Conservatorium.
De Viooldag is een dag voor jonge violisten in de leeftijd van 6 t/m 26 jaar en hun viooldocenten. Het programma bestaat uit workshops, masterclasses, een lunchconcert en een afsluitend concert. De Nederlandse Viooldag is toegankelijk voor deelnemers en publiek. Het Nederlands Vioolconcours 2022 wordt gehouden van 8 t/m 29 januari.

https://www.nederlandsvioolconcours.nl/viooldag-2021/