Sla navigatie over Ga naar het hoofdmenu
Logo Tia Schutrups, PR en promotie podiumkunsten

De zus van Frida Kahlo – een muzikale Mexicoshow

Een feestelijke voorstelling over de dood: Arriba Arriba!

Tournee 24 maart t/m 4 juni 2023

Ensemble SeaSession en Servaes Nelissen

Ensemble SeaSession is terug met een nieuwe muziektheatervoorstelling voor jong en oud. Na het  enorme succes van Circus Charms met Frank en René Groothof gaan we ditmaal met theatermaker Servaes Nelissen op een prachtig avontuur. Mexico, Frida Kahlo, Dia de los Muertos én de pianola van Conlon Nancarrow komen in muziek, varieté, poppenspel, decor, verhalen en animaties tot leven. De live muziek staat ook in deze productie weer centraal, hidden gems, pareltjes, onbekend…

De zus van Frida Kahlo is een mozaïekvertelling over een muziekensemble en hun radicale, bevlogen bandleider, gespeeld door Servaes Nelissen. Op zoek naar zijn passie voor Mexicaanse cultuur neemt hij het ensemble en het publiek op sleeptouw in zijn enorme verbeeldingskracht. Hij brengt Frida Kahlo en pianola-componist Conlon Nancarrow weer tot leven, we zien zijn gedroomde trip naar Mexico en zijn reis naar het hiernamaals.

Een bonte variété-voorstelling vol verhalen, liederen, beeldende acts én ontroering…. met heel veel rauwe, doorgedraaide, meeslepende Mexicaanse muziek. Met 9 topmuzikanten, 20 instrumenten, een op hol geslagen pianola, karaktervolle poppenfiguren, live-animatie, feestelijke optochten en dansende skeletten….

https://www.seasession.nl/fiesta-muertos/