PROJECTEN2021-10-08T14:15:39+02:00

SPRAAKMAKERS

SPRAAKMAKERS is een gloednieuwe reizende concertreeks die klassieke muziek combineert met verhalen van nu. SPRAAKMAKERS verbindt de stem van bekende meestervertellers Pierre Bokma, Jade Olieberg en Ramsey Nasr met de muziek van Nederlandse topensembles.

Ode aan Russisch absurdisme

Welkom terug in Circus Charms! Revolutionaire Russen, bekvechtende spreekstalmeesters en tegendraadse onzin volgen elkaar in snel tempo op. Twee broers rollen al zingend, spelend en ruziënd door de piste, en circusorkest SeaSession speelt ontregelende en opzwepende Russische muziek. Acrobatiek, muziek, sketches en film komen samen in een wervelende variétévoorstelling, afgesloten met een spetterende circusfinale!

Bachs HOHE MESSE

De alom bejubelde Mis in b (Hohe Messe) van Johann Sebastian Bach is nog steeds omgeven door raadsels. Bach zelf heeft het werk in zijn geheel waarschijnlijk nooit gehoord. Waarom hij aan het eind van zijn leven die twee delen uitbreidde tot een complete mis, is nog altijd niet opgehelderd.

Nederlands Vioolconcours 2022

Als opmaat van het Nederlands Vioolconcours en Festival 2022 vindt ook dit jaar de Nederlandse Viooldag plaats. Op zondag 24 oktober van 11.00 tot 16.00 uur staat de viool centraal in het Utrechts Conservatorium.

Load More Posts
Go to Top