BIJ ANDREAS: Duo Vivianne & Seán

zondag 2 februari, 16.00 uur, BIJ ANDREAS, Naarden-Vesting

De Amerikaanse pianiste Vivianne Cheng en de Noord-Ierse pianist Seán Morgan-Rooney vormen sinds 2017 het dynamische Duo Vivianne & Seán. Ze leerden elkaar kennen in Amsterdam en stellen sinds hun samenwerking programma’s samen die de diversiteit van het oeuvre voor pianoduo laat zien. Afgelopen seizoen maakte het duo een tournee door Portugal, gaf tal van recitals in Nederland en vertegenwoordigde het Conservatorium van Amsterdam op het Grachtenfestival Concours 2019. Duo Vivianne & Seán volgde masterclasses bij Andreas Groethuysen, Hanns-Martin Schreiber, David Kuyken en Frank van de Laar. Dit jaar zijn ze samen ingeschreven aan het Conservatorium van Amsterdam voor de allereerste opleiding tot het behalen van een Artist Certificate, een unieke opleiding voor gevorderden, gericht op het ontwikkelen van musici op het hoogste professionele niveau. Eerder dit jaar waren ze los van elkaar twee van de zes masterstudenten tijdens het Naarden International Piano Festival, editie 1.

2020-03-04T12:45:46+01:00