Foto Foppe Schut

Alles rondes te zien via livestream

12 t/m 29 januari 2022, diverse locaties Utrecht

Ondanks de strengere coronamaatregelen gaatΒ het Nederlands Vioolconcours 2022 in januari van start. Tot en met 14 januari mag erΒ geen publiek aanwezig zijn, maar alleΒ onderdelen van het NVC worden live gestreamd, zodat de meer dan 100 deelnemers zichΒ virtueel kunnen presenteren aan hun publiek. Op onze website zullenΒ de livestreams te volgen zijn.

Deelnemers Nederlands VioolconcoursΒ 2022

Ruim 100 deelnemers hebben zich ingeschreven voor deΒ Oskar Back Prijs, Davina van Wely Prijs, Iordens A & B Prijzen, deΒ Jonge Makers Prijs, de Showcase en het Open Podium. De populaire Showcase heeft meer deelnemers dan ooit, enΒ het NVC verheugtΒ zichΒ opΒ een topbezetting voor de nieuwe Jonge Makers Prijs. Drie zeer diverse finalisten, bestaande uit Ragazzi, Teddy Sicking Quartet en Valentine BlangΓ©, zullen op vrijdag 28 januari strijden om de hoogste prijs.

Concoursen en deelnemerslijstenΒ 

Oskar Back Prijs (18 t/m 26 jaar)
Jonge Makers Prijs (14 t/m 26 jaar)
Davina van Wely Prijs (14 t/m 17 jaar)
Iordens B Prijs (13 t/m 14 jaar)
Iordens A Prijs (10 t/m 12 jaar)

https://www.nederlandsvioolconcours.nl/